Każdy burger może stać się WEGE. Zamień wołowinę na "mięso" z konopi Hempmeat lub ser halloumi
Bułka maślana, bezglutenowa czy bez bułki? Wybieraj.
Burger miesiąca
Bułka maślana brioche / 200 g wołowiny / marynowana papryka nadziewana fetą w ziołach / kiełki rzodkiewki / pomidory z kolendrą, czosnkiem i oliwą / roszponka / sos tatarski
[63 zł]
🌱🍔 Gotowi na wiosennego burgera? Kwiecień to świeżość! Delikatnie marynowana papryka, wyjątkowo ziołowa feta, chrupiące kiełki rzodkiewki i sos tatarski. Wszystko zamknięte w maślanej bułce. To prawdziwa uczta dla miłośników burgerów z nutką świeżości! 🍔😋
FIT-Burger
680 kcal
Bułka bezglutenowa / 200 g wołowiny / pomidor / ogórek / avokado / mix sałat / pasta z orzechów włoskich / sos herbal na bazie jogurtu greckiego
[46 zł]
FIT-burger, zaledwie 680 kcal, to doskonałe połączenie zdrowia i smaku! Pasta z orzechów włoskich, soczysta wołowina, bułka bezglutenowa, świeże warzywa i delikatny sos jogurtowy z ziołami tworzą lekką ucztę dla podniebienia i sylwetki. To nie tylko burger, to smakowe doświadczenie z niską kalorycznością! 🍔🌱
1
200 G WOŁOWINY
SAŁATA RZYMSKA
POMIDOR
PIKLE
CEBULA
[36 zł]
Burger z klasycznym składem świeżych, wyśmienitych dodatków. Dla tych, którzy cenią sobie tradycję i nie lubią zmian w tym co sprawdzone.
2
200 G WOŁOWINY
SER MIMOLETTE
CHEDDAR
SAŁATA RZYMSKA
POMIDOR
PIKLE
CEBULA
[39 zł]
Cheeseburger z dodatkami tradycyjnego burgera. Wzbogacony soczystym, ciągnącym się serem cheddar. Druga propozycja dla lubiących klasykę.
3
200 G WOŁOWINY
BEKON
CHEDDAR
SAŁATA RZYMSKA
POMIDOR
PIKLE
CEBULA
[41 zł]
Apetyczny cheeseburger z dodatkiem chrupiącego bekonu. Dla tych, dla których 200 g wołowiny to jeszcze za mało mięsa.
4
200 G WOŁOWINY
JAJKO
BEKON
KONFITURA Z CEBULI
ROSZPONKA
POMIDOR
[42 zł]
Ciekawe połączenie aromatycznej konfitury z cebuli z soczystą wołowiną i jajkiem rozpływającym się po całym burgerze. Lubisz łączyć słodki smak z mięsem? To doskonały burger dla Ciebie.
5
200 G WOŁOWINY
AVOCADO
MIX SAŁAT
POMIDOR
PIKLE
CEBULA
JALAPEÑO 🌶️
[43 zł]
Wyborny burger łączący w sobie delikatne avocado z ostrą papryczką jalapeño. Dla tych, którzy lubią skrajne połączenia smaków.
6
200 G WOŁOWINY
PIECZONY BURAK
KOZI SER
PRAŻONE ORZECHY
RUKOLA
POMIDOR
CEBULA
[44 zł]
Kozi ser, pieczony burak i orzechy. Połączenie tych trzech składników brzmi zaskakująco, a smakuje wyśmienicie. Dla tych, którzy lubią nieco eksperymentować.
7
200 G WOŁOWINY
LAZUR
BEKON
RUKOLA
POMIDOR
CEBULA
JALAPEÑO 🌶️
[44 zł]
Pikantność tego burgera wynika z połączenia sera lazur i papryczki jalapeño. Idealny dla miłośników specyficznego smaku sera pleśniowego i ostrzejszych potraw. Uwaga pikantne!
8
200 G WOŁOWINY
KRĄŻKI CEBULOWE
W CIEŚCIE PIWNYM
BEKON
MIMOLETTE
CHEDDAR
SAŁATA RZYMSKA
PIKLE
[45 zł]
Burger, który ma w sobie taką moc składników, że nasyci nawet najbardziej wygłodniałych smakoszy. Na dopełnienie kilka chrupiących na zewnątrz i miękkich w środku krążków cebulowych. Już nic dodać się nie da.
9
200 G WOŁOWINY
JAJKO
AVOCADO
BEKON
MIMOLETTE
MIX SAŁAT
POMIDOR
CEBULA
[48 zł]
Burger z klasycznymi dodatkami podkręcony delikatnym avocado. Dodatkowo jajko sadzone wyśmienicie rozpływające się wodospadem po burgerze tworząc dodatkowy sos. Jedna z Waszych ulubionych propozycji.
10 nowy
200 G WOŁOWINY
KREWETKI
CHEDDAR Z PIEPRZEM
ROSZPONKA
SALSA POMIDOROWA
W SOSIE SOJOWYM
SOS TRUFLOWY
[49 zł]
Burger stworzony specjalnie na Wasze życzenie - Surf and Turf. Ten niezwykły burger to połączenie 200 g soczystej wołowiny i krewetek. Odkryj niezwykłą harmonię smaków w sosie truflowym.
11
200 G SZARPANEJ WIEPRZOWINY
NA OSTRO
MIMOLETTE
CHEDDAR
RUKOLA
CEBULA MARYNOWANA
(YANGPA-JANGAJJI)
JALAPEÑO 🌶️
[49 zł]
Burger września 2023 tak Wam zasmakował, że szturmem wdarł sie do naszego menu. Po kilku małych zmianach zadomowił się na stałe. Szarpana wieprzowina w towarzystwie marynowanej po koreańsku chrupiącej cebulki. Palce lizać!
12
200 G WOŁOWINY
PANIEROWANY PLACEK SEROWY
BEKON
PRAŻONA CEBULKA
MIX SAŁAT
POMIDOR
PIKLE
[52 zł]
W cheeseburgerze jest za mało sera? Proponujemy wersję z plackiem serowy w panierce, który po rozkrojeniu niczym lawa rozlewa się po burgerze. Brzmi wyśmienicie.
STEKI
Poinformuj nas o stopniu wysmażenia mięsa
RARE / MEDIUM RARE / MEDIUM / MEDIUM WELL / WELL DONE
Stek ze świecy wołowej 250 g
[79 zł]
Stek rzeźnika - robiony jest ze świecy wołowej.
Delikatne, różowe, sprężyste mięso wysmażamy na rare, lub maksymalnie w medium rare. Ponieważ na grillu spędza niewiele czasu w środku jest ciepłe, nie gorące. Doskonale łaczy się z sezonowym garniszem.
Antrykot Rib Eye 300 g
[109 zł]
Stek z antrykota z charakterystycznymi przerostami (ryb eye). Te tłuszczowe elementy wołowiny wytapiając się na grillu nadają stekowi charakterystyczny soczysty smak.
Wybierz sposób wysmażenia mięsa.
Polędwica Filet Mignon 200 g
[119 zł]
Polędwica, czyli najbardziej wykwintna cześć wołowiny. Ma wyjątkowy aromat, soczystość i wyrafinowany smak. Sam zdecyduj jaki sposób wysmażenia jest właściwy dla Ciebie.
COŚ WIĘCEJ
KALMARY
150 g kalmarów, natka pietruszki, skórka z cytryny, aioli